viernes, 5 de junio de 2015

La realitat augmentada



Aquest és un llibre de realitat augmentada anomenat Conocemos los animales. La jungla de sámar khalife Iglesias.

Els infants utilitzarien aquest recurs per experimentar lliurement i interactuar amb el llibre. Podrà veure com els animals és mouen i escoltar mitjançant una veu en off quines són les característiques d’aquell animal. A més a més també hi ha jocs i activitats que pots fer com per exemple puzles.

- Model SAMR: Aquest recurs dins és troba en l’apartat de transformació dins de l’àrea de redefinició, ja que, els nens poden vivència de més a prop com és un animal, escoltar el soroll que fa, quines són les seves característiques i a més a més el poden veure en moviment.

- Taxonomia de bloom: El recurs de realitat augmentada a partir del llibre permet als infants fer una anàlisi sobre els animals que apareixen. Poden observar els diferents animals, com es mouen, quin so característic tenen, també poden veure les semblances i diferències amb els altres animals que apareixen. A més a més recopilen informació gràcies al llibre que els hi proporciona i poden anar provant de moure la tablet per veure com reacciona cada animal.

Us el recomano!
Aqui us deixo l'enllaç del video, on podem veure com es fa servir el conte:
https://www.youtube.com/watch?v=Fo119TWdmtQ

No hay comentarios:

Publicar un comentario